Ali og Tim - bøf eller ballade

Vis stort billede Tilføj
Ali og Tim - bøf eller ballade

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Flot illustreret læs-selv-bog om de to venner Ali og Tim.

Bogen er den første i serien af (B)LÆSEBØGER.

Med ”Ali og Tim – bøf eller ballade” lanceres den første titel i serien af

(B)LÆSEBØGER, der er didaktiserede læs-selv-bøger i fem forskellige sværhedsgrader. (B)LÆSEBØGERNE er udarbejdet som et nyt, fagligt gennemarbejdet bud på sjov og indholdsrig læsetræning til begynderlæseren.

”Ali og Tim – bøf eller ballade” er historien om vennerne Ali og Tim. De to drenge skal spise hjemme hos Tim, og de glæder sig, for menuen står på bøf. Men Tims mor er kommet på den underlige idé at lave bøffer af kål – og det får de to venner til at stikke af over til Ali, hvor de kan få ordentlige bøffer, lavet af kød. Det tror de i hvert fald, men spørgsmålet er, hvem der ender med at snyde hvem …

Med et lixtal på 9 er bogen målrettet den lidt mere erfarne læser og indgår i BLÆS UD, der er den fjerde af de fem kategorier i læs-selv-systemet. Teksten består af korte sætninger og få ledsætninger. Der er en del ord med uregelmæssig lydstruktur og konsonantklynger samt en del hyppige funktionsord. Hele systemet beskrives bagerst i bogen.

”Ali og Tim – bøf og ballade” er skrevet af debutanten Rikke Schmidt Maltesen, mens de lune og detaljerige illustrationer er tegnet af Mikkel Schmidt Maltesen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rikke Schmidt Maltesen
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 135 mm
Højde: 195 mm
Dybde: 5 mm
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 19 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688333

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk