Akut pædiatri og neonatologi - 4. udgave

Vis stort billede Tilføj
Akut pædiatri og neonatologi - 4. udgave

550,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Akut pædiatri og neonatologi” er et redskab til den kliniske hverdag, hvor et hurtigt opslag skal give et overblik over en akut tilstand.

En stram struktur og et omfattende stikordsregister sikrer, at læseren hurtigt kan finde den søgte information. Informationerne er struktureret efter definitioner, symptomer og fund, differentialdiagnoser, undersøgelser og behandling.

Målgruppen er pædiatere, anæstesilæger, skadestuelæger, vagtlæger, praktiserende læger, samt sundhedspersoner i pædiatriske afdelinger og skadestuer. Bogen kan bruges af medicinske studenter som supplerende læsning i fagene pædiatri og akut patient.

Alle kapitler er vurderet kritisk af eksperter i de respektive felter. I aktuelle udgave er alle kapitler opdateret og en lang række nye kapitler er kommet til.

Bogens formål er at give retningslinjer for praktisk håndtering af akutte tilstande hos børn og neonatale. Målgruppen er pædiatere, anæstesilæger, skadestuelæger, vagtlæger og praktiserende læger. Bogen vil også kunne bruges af medicinstuderende som supplerende læsning i fagene pædiatri og akut patient.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Juri Lindy Pedersen
Sideantal: 675
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: Fadl
Bredde: 118 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 538 g
Udgivelsesdato: 08 Nov 2015
Oplagsdato: 08 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777495373

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk