Revisoransvar

Vis stort billede
Revisoransvar

1 060,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Få overblik over revisoransvaret ved en række typiske revisoropgaver

En revisors juridiske ansvar kan deles op i tre ansvarsformer: det erstatningsretlige, det strafferetlige og det disciplinære ansvar. Revisoransvar behandler disse tre ansvarsformer indgående og er ajourført med de nyeste regler på området.

Bogen redegør derudover for revisors funktion og opgaver, revisorrettens historiske udvikling og det retlige grundlag for revisors arbejde.

Den nyeste doms- og disciplinærnævnspraksis er taget med i bogen, ligesom f.eks. anmeldelsespligten efter hvidvaskloven og ved grov økonomisk kriminalitet behandles.

Nyt i 8. udgave

Siden 7. udgave fra 2008 er revisionsstandarderne blevet erstattet af de internationale retningslinjer (ISA’er), som har medført en stigende grad af internationalisering på revisionsområdet. Desuden er der kommet en standard om udvidet gennemgang. Disse ændringer er beskrevet i 8. udgave.

Målgruppe

Bogen henvender sig til revisorer, revisorkandidatstuderende og alle, som i øvrigt beskæftiger sig professionelt med revisors ansvar, f.eks. advokater, anklagemyndighed, domstole og medlemmer af selskabers direktioner og bestyrelser.

Om forfatterne

Bogen er skrevet af Lars Bo Langsted, der er professor ved Aalborg Universitet, Lars Kiertzner, som er chefkonsulent ved FSR-danske revisorer, og Paul Krüger Andersen, der er professor ved Aarhus Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Bo Langsted / Paul Krüger Andersen / Lars Kiertzner
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 8
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 03 Dec 2013
Oplagsdato: 03 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761934536

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk