Revisor - regulering & rapportering

Vis stort billede
Revisor - regulering & rapportering

810,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen omhandler, som den eneste, det samlede regelsæt, der gælder for danske revisorer og beskriver de krav, der i dag stilles til revisors rapportering.

Fokus er primært på særlige danske forhold, men bogen giver en samlet fremstilling af de krav, der stilles til revisors rapportering. Derved omfattes såvel de krav, der er fælles for det meste af verden, og de, der er specifikt danske. Bogens første del indeholder en gennemgang af revisorlovgivningen, etik og uafhængighed. Dernæst behandles revisors centrale erklæringstyper, og til sidst beskrives krav og forventninger til revisors rapportering i revisionsprotokollen og andre former for intern rapportering.

Nyt i 3. udgave

Bogen er i tredje udgave fuldstændig opdateret med de seneste standarder, herunder standarden om udvidet gennemgang samt EU-forordningen fra april 2014 med ikrafttrædelse juni 2016.

Målgruppe

Bogen henvender sig især til studerende ved landets universiteter og handelshøjskoler, men er også relevant for praktiserende revisorer og alle andre, der beskæftiger sig med revisors forhold.Om forfatterneForfatterne er statsautoriseret revisor Kim Füchsel, PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret revisor Peter Gath, EY, professor Lars Bo Langsted, Aalborg Universitet og statsautoriseret revisor Jens Skovby, RevisorGruppen Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Skovby / Lars Bo Langsted / Peter Gath / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Karnov Group
Bredde: 154 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 673 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2015
Oplagsdato: 12 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936981

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk