Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion

Vis stort billede Tilføj
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion

995,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sådan foretager du en revision!
Denne bog giver dig overblik over revisionsprocessens praktiske forløb. Bogen viser trin for trin, hvordan revisionsstandardernes og lovgivningens krav til en revision omsættes til praksis.
Bogen er opbygget, så den giver en kortfattet gennemgang af teorien bag revisionsprocessen med udførlige henvisninger til regler og revisionsstandarder. Teorien er suppleret med figurer og eksempler, der viser strukturen for indholdet af forskellige former for revisionsdokumentation, eksempelvis forslag til indhold af en overordnet revisionsstrategi, en revisionsplan osv.
Endvidere understøttes gennemgangen af en lang række praktiske eksempler på udførelse af revisionen. Disse praktiske eksempler tager bl.a. udgangspunkt i den fiktive casevirksomhed Danbil A/S og Danbil-koncernen og giver et konkret billede af, hvordan en revision forløber.
Til bogen hører Revision i praksis - Eksempelsamling med uddybende og fuldstændige eksempler på revisionsdokumentation (opgaveaccept, planlægning, risikovurdering, arbejdspapirer, rapportering mv.).
Målgruppe
Bogen er et godt værktøj for praktiserende revisorer. Studerende kan anvende bogen som lærebog i revision.
Om forfatterne
Forfatterne er Sumit Sudan (Deloitte), Martin Samuelsen (Mazars), Henrik Parker (KPMG) og Christina Maria Davidsen (Ernst & Young). Alle forfatterne er statsautoriserede revisorer og er tillige forfattere til en række bøger og artikler om revision og regnskab, ligesom alle forfatterne har undervisningserfaring.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Maria Davidsen / Sumit Sudan / Martin Samuelsen / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 22 Oct 2012
Oplagsdato: 13 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761933010

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion Karnov Group Denmark A/S