Oplevelsesøkonomien - Arbejde er teater og enhver virksomhed en scene

Vis stort billede
Oplevelsesøkonomien - Arbejde er teater og enhver virksomhed en scene

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her er bogen, der startede det hele. Oplevelsesøkonomien findes i dag i Danmark i utallige varianter. Erhvervsliv og turisme, kulturindustri, regioner og kommuner holder strategiseminarer og eksperimenterer på livet løs. Og overalt i vores uddannelsesssystem undervises der i oplevelsesøkonomi. På gymnasierne, erhvervsakademierne, handelsskolerne og på universiteterne – fra æstetisk og kulturelt orienterede fag til master- og kandidatuddannelser på RUC og CBS.

'Oplevelsesøkonomien – arbejde er teater og enhver virksomhed en scene' satte det hele i verden. Pine & Gilmore var de første, der formulerede ikke bare begrebet oplevelsesøkonomi, men hele tankegangen bag for ti år siden.
Bogen er på én gang videnskab og oplevelse. Analyserne er provokerende, skarpt pointerede og profetiske – og indimellem meget morsomme. Der er gode råd både til det store erhvervsliv og til de små handlende. Man bøjer sig i respekt for opfindsomheden, når det gælder om at sælge noget så dyrt som muligt og med højest mulig profit, og man kan ikke undgå at tænke, at lige her er de ultimative metoder til at sælge varm luft. Og samtidig giver Pine & Gilmore en fejende flot fremstilling af den vestlige økonomis udvikling fra 2. Verdenskrigs afslutning til i dag og udpeger for os de kommende udviklingstrin.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: James H. Gilmore / B. Joseph Pine II
Sideantal: 325
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: The Experience Economy
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Joachim Wrang
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 604 g
Udgivelsesdato: 22 Sep 2009
Oplagsdato: 07 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779555389

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Oplevelsesøkonomien - Arbejde er teater og enhver virksomhed en scene Klim