OECD´S Modeloverenskomst 2014

Vis stort billede
OECD´S Modeloverenskomst 2014

750,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

OECD’s modeloverenskomst 2014 med kommentarer indeholder den officielle danske oversættelse af OECD’s modeloverenskomst med kommentarer, senest opdateret i 2014.

Bogen er et uundværligt arbejdsredskab for enhver, der beskæftige sig med skatteretlige spørgsmål, ligesom den er velegnet til studerende i faget international skat.

Danmark har dobbeltbeskatningsoverenskomster med et stort antal lande. Ved udformningen af de danske dobbeltbeskatningsoverenskomster tages der – som det efterhånden er praksis over hele verden – udgangspunkt i den modeloverenskomst, der er udarbejdet af OECD’s Committee on Fiscal Affairs.

De officielle versioner af OECD’s modeloverenskomst med kommentarer er på fransk og engelsk. Den danske oversættelse har vist sig at opfylde et stort praktisk behov. Det er således i altovervejende grad denne oversættelse, der henvises til i danske domme, administrative afgørelser og i den skatteretlige litteratur.

Overenskomsten gengives også i den engelske udgave. Endvidere er FN-modeloverenskomsten, udvalgte bestemmelser af EF-traktaten samt Wienerkonventionens art. 31-33 medtaget. Endelig er der medtaget de væsentligste direktiver om direkte skatter.

Bogen er redigeret af professor, dr.jur. Niels Winther-Sørensen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 169 mm
Højde: 244 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 1044 g
Udgivelsesdato: 18 Feb 2015
Oplagsdato: 18 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936974

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk