Mikroøkonomi - videregående uddannelser

Vis stort billede
Mikroøkonomi - videregående uddannelser

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mikroøkonomi giver en grundig gennemgang af de mikroøkonomiske emner, hvor den teoretiske gennemgang kombineres med mange praktiske eksempler. 3. udgave er gennemgående revideret.

I forhold til tidligere udgaver indledes bogen med et kapitel om markedsmekanismen,og der er lagt yderligere vægt på internationalisering.Desuden er der sket en simplificering af flere af bogens kapitler, hvordet mere videregående stof er lagt i appendiks.

Bogen er opdelt i tre dele. Hovedtemaet i den første del af bogener prisdannelse i forskellige markedssituationer og ved forskelligeoffentlige indgreb. Bogens anden del drejer sig om prisdannelse påproduktionsfaktorer og boliger. Bogens sidste del koncentrerer sig omden globale udvikling og dennes indflydelse på den internationalehandel og internationale samarbejder.

Mikroøkonomi er en teoretisk stærk og pædagogisk lærebog, der er specielt er rettet mod uddannelserne på professionsbachelor- og KVU-niveau til markedsførings- og fi­nansøkonomerne samt til undervisningen i nationaløkonomi på HD-studiets første del.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jørgen Biede
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lisbeth Neigaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 27 Jul 2015
Oplagsdato: 27 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741258799

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk