Microeconomics

Vis stort billede
Microeconomics

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

2. udgave af Microeconomics er en oversættelse af 3. udgave af Mikroøkonomi – videregående uddannelser .

Bogen giver en grundig gennemgang af de mikroøkonomiske emner, hvor den teoretiske gennemgang kombineres med mange praktiske eksempler.

I forhold til den tidligere udgave indledes bogen med et kapitel om markedsmekanismen, og der er lagt yderligere vægt på internationalisering. Desuden er der sket en simplificering af flere af bogens kapitler, hvor det mere videregående stof er lagt i appendiks.

Bogen er opdelt i tre dele. Hovedtemaet i den første del af bogen er prisdannelse i forskellige markedssituationer og ved forskellige offentlige indgreb. Bogens anden del drejer sig om prisdannelse på produktionsfaktorer og boliger. Bogens sidste del koncentrerer sig om den globale udvikling og dennes indflydelse på den internationale handel og internationale samarbejder.

Microeconomics er en teoretisk stærk og pædagogisk lærebog, der er specielt rettet mod uddannelserne på professionsbachelor- og KVU-niveau til markedsførings- og fi­nansøkonomerne samt til undervisningen i nationaløkonomi på HD-studiets første del.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jørgen Biede
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 14 Jun 2016
Oplagsdato: 14 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264141

Sprog

Dansk