Makroøkonomi - - videregående uddannelser

Vis stort billede Tilføj
Makroøkonomi - - videregående uddannelser

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fjerde udgave af Makroøkonomi - videregående uddannelser er revideret og omstruktureret. I forhold til den tidligere udgave af bogen inddrages økonomiens langsigtede potentiale nu på et tidligere tidspunkt, og bogen er forenklet på en række områder, blandt andet i den såkaldte IS-LM-analyse og i kapitlet om inflation. Bogen kombinerer den samfundsøkonomiske teori med en beskrivelse af den økonomiske virkelighed og giver forståelige forklaringer på komplicerede økonomiske sammenhænge.

I forhold til den tidligere udgave af bogen er denne omstruktureret,så økonomiens langsigtede potentiale nu inddrages på et tidligeretidspunkt. Desuden er bogen forenklet på en række områder, blandtandet i den såkaldte IS-LM-analyse og i kapitlet om inflation.

Bogen er opdelt i tre dele. I del 1 gennemgås nationalindkomsten påkort og langt sigt inkl. nationalregnskab, efterspørgsel og finanspolitik.I del 2 analyseres udlandet og konkurrenceevnen, hvor der fokuserespå betalingsbalancen og valuta. Del 3 om de finansielle markederog stabiliseringspolitik indeholder bl.a. pengepolitik og inflation.

Makroøkonomi – i teori og praksis er specielt er rettet mod uddannelserne på KVU-niveau især finansøkonom. Bogen kan med fordel bruges sammen med Mikroøkonomi – videregående uddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jørgen Biede
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lisbeth Neigaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Tegnet af: Publizon
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 174 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 645 g
Udgivelsesdato: 29 Jul 2015
Oplagsdato: 29 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261478

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk