Macroeconomics - theory and practice

Vis stort billede
Macroeconomics - theory and practice

450,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Macroeconomics - theory and practice er en oversættelse af Makroøkonomi - i teori og praksis .

Bogen kombinerer den samfundsøkonomiske teori med en beskrivelse af den økonomiske virkelighed og giver forståelige forklaringer på komplicerede økonomiske sammenhænge.

Lærebogen inddrager tidligt økonomiens langsigtede potentiale og har fokus på finansiel stabilitet og de finansielle kriser, herunder finanskrisen og eurokrisen, der har præget dansk og international økonomi i de senere år.

Indledningsvis gennemgås den økonomiske udvikling. Bogen er derefter opdelt i fire dele. I del 1 gennemgås elementerne i nationalindkomsten på kort og lang sigt. Del 2 omhandler udlandet og konkurrenceevnen, fx betalingsbalancen og valutamarkeder. I del 3 analyseres de finansielle markeder, finansielle kriser og finansiel stabilitet. Det er særlige kapitler om de danske bankkriser samt om eurosystemet og eurokrisen. I del 4 gennemgås stabiliseringspolitik på kort og langt sigt.

Makroøkonomi – i teori og praksis er specielt rettet mod uddannelser på bachelor- og diplomniveau, fx Finansbachelor og HD. Bogen kan med fordel bruges sammen med Mikroøkonomi – videregående uddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jørgen Biede
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 31 Jul 2016
Oplagsdato: 31 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264134

Sprog

Dansk