Investororienteret CSR-rapportering

Vis stort billede
Investororienteret CSR-rapportering

310,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En brugbar og finansielt sammenlignelig CSR-rapportering.CSR-rapportering omkring miljø, sociale- og ledelsesmæssige aspekter er en vigtig faktor for investorer - og især institutionelle investorer.

Denne bog viser, hvordan man kan højne datakvaliteten for CSR-tallene, så der kan udføres valide analyser, der dels viser virksomhedens CSR-performance, og dels gør CSR-rapporteringen brugbar for både investorer og analytikere.

Bogen giver endvidere anvisninger på, hvordan virksomheden kan etablere et godt kontrolmiljø omkring CSR-rapporteringen, som er ligeværdigt med det finansielle kontrolmiljø. Dermed er bogen med til at vise, hvordan CSR-rapporteringen kan arbejde sig ud af positionen som “årsrapportens stedbarn”.

Bogen er praktisk orienteret, og indeholder forslag til definitioner på minimumsdata samt en række præciseringsforslag til den eksisterende lovgivning. Herudover er der appendiks med formelsamling, konverteringstabeller og rapporteringsskema, som kan bruges som opslagsværk.

Bogens værktøjer og anbefalinger udspringer af et omfattende uafhængigt forskningsprojekt.

Målgruppe

Bogen er tænkt som en hjælp til virksomheder, som vil udarbejde en mere investoregnet CSR-rapportering – eller de, som skal rapportere CSR-resultater for første gang, og gerne vil godt i gang. Bogen fungerer desuden som en lærebog til brug for revisorstuderende.

Om forfatteren

Jane Thostrup Jagd arbejder som Control Compliance Officer i A.P. Møller-Mærsk, hvilket indebærer, at hun sikrer kontrolmiljøet for den eksterne finansielle og ikke-finansielle rapportering for gruppen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jane Thostrup Jagd
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 10 Mar 2013
Oplagsdato: 10 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761933461

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Investororienteret CSR-rapportering Karnov Group Denmark A/S