Håndbog om køb af lægepraksis

Vis stort billede Tilføj
Håndbog om køb af lægepraksis

435,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Køb af lægepraksis er på alle måder en stor investering, både rent økonomisk, men også når det gælder den fremtidige arbejdsglæde.

Denne håndbog samler et bredt udvalg af relevant viden om køb og etablering af en lægepraksis - med det formål at hjælpe læger sikkert gennem købets mange forskellige faser.

Bogen kommer blandt andet ind på:

  • Praksisformer
  • Kultur og organisation
  • Prisfastsættelse
  • Finansiering og økonomistyring
  • Valg af virksomhedsform
  • Regelgrundlag for handler
  • Købekontrakten
  • Interessentskabskontrakten

Om forfatterne

Gitta Trier er alment praktiserende læge og har været det i 11 år i en kompagniskabspraksis, som også er en del af en samarbejdspraksis. Ud over praktisk erfaring ved eget praksiskøb, udvidelser i og ledelse af egen praksis, har hun taget en diplomuddannelse i ledelse.

Michael Fuchs er selvstændig advokat i Michael Fuchs advokatfirma. Han beskæftiger sig med lægers retsforhold. Han har ligeledes bistået adskillige købere ved deres køb af almen lægepraksis, og i den forbindelse forhandlet og rådgivet ved indgåelse af købekontrakter, interessentskabskontrakter mv.

Troels Løvschall virker som statsautoriseret revisor og er partner i Deloitte, hvor han har mange køberlæger som kunder. Han hjælper læger med udarbejdelse af regnskaber og løbende økonomisk og skattemæssig rådgivning, ligesom han rådgiver disse i forbindelse med køb af lægepraksis.

Sten Peters arbejder som statsautoriseret revisor og er partner i Deloitte, hvor han har mange køberlæger som kunder. Han hjælper læger med udarbejdelse af regnskaber og løbende økonomisk og skattemæssig rådgivning, ligesom han rådgiver disse i forbindelse med køb af lægepraksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sten Peters / Troels Løvschall / Gitta Trier / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 25 Jun 2013
Oplagsdato: 25 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761933942

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk