Global Economics

Vis stort billede
Global Economics

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Global Economics er en oversættelse af Globaløkonomi til marketing og service. Den er baseret på Makroøkonomi - i teori og praksis og Mikroøkonomi – videregående uddannelser . Den er tilpasset den nye studieordning på markedsføringsøkonom og studieordningen på serviceøkonom.

Bogen giver læseren de grundlæggende værktøjer til at forstå og analysere mikroøkonomiske problemstillinger samt en forståelse for de samfundsøkonomiske sammenhænge. Den økonomiske teori bliver forklaret og kombineret med eksempler fra den virkelige verden.

Bogen indledes med et kapitel om økonomisk analyse og er derefter opdelt i fire dele. Hovedtemaet i den første del af bogen er prisdannelse i forskellige markedssituationer og ved forskellige offentlige indgreb. I anden del koncentrerer bogen sig om arbejdsmarkedet og den globale udvikling, herunder international handel og internationale samarbejder. Derefter rettes fokus i tredje del mod de makroøkonomiske mål, nationalindkomsten og udenrigshandelen. Til sidst analyseres rentedannelsen og den økonomiske politik, bl.a. strukturpolitik og stabiliseringspolitik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jørgen Biede
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 31 Jul 2016
Oplagsdato: 31 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264158

Sprog

Dansk