EU Momsmanual 2015

Vis stort billede
EU Momsmanual 2015

498,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

EU Momsmanual gennemgår kort og præcist generelle og specifikke regler i de enkelte lande, og er for mange virksomheder, revisorer og rådgivere blevet et nødvendigt redskab i bestræbelserne på at anvende reglerne korrekt og hensigtsmæssigt 2015-udgaven.

EU-Momsmanualen er mere aktuel end nogensinde før, idet der gennem det seneste års tid har væretstadig større fokus på, om danske virksomheder overholder regler og krav i forbindelse med salg tiludlandet. Det gælder i særdeleshed kravene til dokumentation i forbindelse med salg af varer tilsåvel EU-lande som lande uden for EU. Derudover giver det fortsat vanskeligheder at håndtere reglerne om ydelser korrekt. Mange virksomhederhar svært ved at forlige sig med, at en ydelse, som er præsteret og udnyttet i Danmark, kanfaktureres uden moms, hvis kunden er en udenlandsk virksomhed.

Med virkning fra 1. januar 2015 blev der indført en Mini One Stop-Shop (MOSS) ordningved handel med elektroniske ydelser, når kunden er privatperson i et andet EU-land. De nye regler betyder, at momsen skal afregnes med den sats, der gælder i kundens hjemland men skal afregnesstil myndighederne i sælgers land. Disse regler omfatter en lang række ydelser, herunder også ydelser,som i daglig tale ikke opfattes som elektroniske ydelser. De nye regler er udførligt beskrevet under One Stop-Shop.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Engers Pedersen / Dorthe Higham
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 185 mm
Højde: 260 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 22 Feb 2015
Oplagsdato: 22 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936325

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk