Den offentlige sektors økonomi

Vis stort billede
Den offentlige sektors økonomi

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Skat, overførselsindkomster, fordeling af ressourcer osv. er emner, der alle giver anledning til store ideologiske uenigheder. Derfor kan det umiddelbart virke vanskeligt at sige noget generelt om den offentlige sektors økonomi – den er uløseligt forbundet med politiske hensyn.

Ikke desto mindre spiller studiet af den offentlige sektors økonomi en afgørende rolle. For selv om det er vanskeligt at sige noget generelt om, hvilke politisk-økonomiske mål et samfund bør sætte sig, kan en forståelse af økonomien give anledning til at handle på en måde, så man bedst og mest fornuftigt når de mål, man nu engang har sat – uanset den bagvedliggende ideologi.

Denne bog præsenterer den offentlige økonomis indretning og måde at fungere på. Bogens første del præsenterer centrale teorier og principper for den offentlige økonomi. Anden del sætter fokus på en række centrale sektorer i den danske økonomi. Tredje del sætter fokus på udfordringerne for den offentlige økonomi nu og i fremtiden.

Denne 3. udgave er ajourført med de nyeste tal og udviklinger på området, og bogens teoretiske afsnit er udvidet, så bogen nu giver en mere omfattende indføring i principperne for den offentlige økonomi.


Bogen er redigeret af professor Jesper Jespersen og professor Bent Greve, RUC.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Scheuer / Lars Andersen / Ole Jess Olsen / M.Fl
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Tegnet af: Jeanette Bech - Pamperin & Bech
Fagredaktør: Jesper Jespersen,Bent Greve
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 170 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 562 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741265155

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk