Vi er de 99% - Occupy Wall Street-bevægelsen

Reduced price!
Vis stort billede
Vi er de 99% - Occupy Wall Street-bevægelsen

120,00 kr

-20%

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

For ca. 3 måneder siden i efteråret 2011 slår et par tusinde mennesker sig ned omkring Wall Street i New Yorks finansdistrikt. Med paroler som Vi er de 99% spreder Occupy Wall Street-bevægelsen sig hurtigt til Boston Chicago Los Angeles og hundredvis af andre byer i USA. Efter få uger har demonstrationer og protester spredt sig til over hele verden til 1.500 byer fra Madrid til Cape Town og fra Buenos Aires til Hongkong.
Vi er de 99 %- den første bog om Occupy Wall Street-bevægelsen dens baggrund målsætninger og krav udkommer på dansk kort tid efter dens udgivelse i USA. Det er en antologi. En øjenvidneberetning fra Det Amerikanske Efterår Occupy Wall Street-bevægelsen set indefra og et signalement af dens ideer og krav. Om at få styr på bankerne og de finansielle bevægelser stoppe grådigheden overvinde fordelingskrisen og skaffe de 99% ordentlige levevilkår.
Alle kunne have alt hvad de har brug for og de rige ville stadig være rige nok bortset fra at ordet nok ikke findes i deres ordbog. De er grådige og deres trediveårige forsøg på at tilrane sig mere og mere har udhulet det som er absolut nødvendigt for restens overlevelse og værdighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Naomi Klein / Ralph Nader m.fl. / Sarah van Gelder (red.)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 102 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 140 g
Udgivelsesdato: 02 Feb 2012
Oplagsdato: 02 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735309

Sprog

Dansk

Vi er de 99% - Occupy Wall Street-bevægelsen Tiderne Skifter