Velfærdssamfundet - en grundbog

Vis stort billede
Velfærdssamfundet - en grundbog

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

For at kunne løse velfærdsopgaver på den bedst mulige måde er det afgørende at have viden om, hvordan velfærdssamfundet er indrettet, fungerer og er styret. Det er også nødvendigt at have viden om nogle af de dilemmaer og problemstillinger, som beslutningstagere og administratorer er stillet over for.

I denne bog beskrives og analyseres de mest centrale velfærdsmæssige problemstillinger i det danske samfund. Der inddrages sociologiske, økonomiske og politologiske teorier, der samlet set viser bredden i de forskellige tilgange, der kan bruges til at beskrive og forstå velfærdssamfundet.

Bogen giver en generel introduktion til velfærdssamfundet og er skrevet til studerende på bachelorniveau og på master- og diplomuddannelser.

Bogens 4. udgave er opdateret på såvel regler, struktur som indhold i det danske velfærdssamfund frem til 1. april 2016. Bogen er derudover udvidet, særligt i forhold til fx flygtninge og indvandrere, men også diskussionen af, hvad der forstås ved incitamenter og styringsformer, som fx nudging, og hvilken betydning det kan have for indretningen af det danske velfærdssamfund. Nye former for service, som fx det danske velfærdsteknologi, inddrages også.

Bent Greve, cand.polit., ph.d. og dr.scient.adm., er professor i samfundsvidenskab på Roskilde Universitet og arbejder især med analyser af velfærdsstater og velfærdssamfund, ofte sammenligninger af forskellige lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Greve
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sanne Lund Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Tegnet af: Sanne Lund Jensen
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 156 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 356 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2016
Oplagsdato: 05 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741265261

Sprog

Dansk

Velfærdssamfundet - en grundbog Hansreitzels