Velfærdsinnovation - En introduktion

Reduced price!
Vis stort billede
Velfærdsinnovation - En introduktion

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

I disse år begynder arbejdet med innovation inden for velfærdsområdet at brede sig, men der mangler fortsat viden om, hvordan velfærdsinnovation kan gribes an, og hvordan vi mere systematisk kan lære af hinandens erfaringer.

Velfærdsinnovation. En introduktion har som hensigt at udbrede kendskabet til velfærdsinnovation. Der er behov for at forny vores måde at indrette vores velfærdssamfund på. Jo hurtigere, jo bedre. For demografien i Danmark skriger på det, og konkurrencesituationen i den globale verden gør det samme. Skal Danmark fortsat være et velfærdssamfund, så skal samfundet hele tiden udvikle sig, og her vil mere velfærdsinnovation være et af de vigtigste redskaber.

Bogens særlige ambition er at gøre det nemmere for nuværende og kommende velfærdsmedarbejdere at få en hurtig og overskuelig introduktion til velfærdsinnovation. Derfor gennemgår Velfærdsinnovation. En introduktion en række eksempler, som viser, at mulighederne for at realisere innovationer af velfærdssamfundet er mangfoldige.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Klæsøe / Nikolaj Lubanski
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitet
Bredde: 145 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 29 May 2013
Oplagsdato: 29 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771242140

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Velfærdsinnovation - En introduktion Aarhus Universitet