Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer

Vis stort billede Tilføj
Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

Når unge i dag skal vælge deres vej i livet, er mulighederne mange, og risikoen for at snuble stor. Det stiller store krav til de professionelle, der arbejder med de unge.

Unges livsvilkår præsenterer en nuanceret forståelse af de udfordringer, som unge møder i overgangen fra barn til voksen. Bogen omhandler generelle forhold, bl.a. unges identitetsdannelse, de professionelles mulighed for at løfte den sociale og pædagogiske opgave, medialiseringen af de unges verden samt den rolle, der er tiltænkt de unge som konkurrencesamfundets spydspidser.

Unges livsvilkår kommer også ind på problemstillinger, der gør sig gældende for forskellige grupper af unge i udsatte positioner. Hvad sker der for eksempel, når en ung, der er i kontakt med de sociale myndigheder, fylder 18 og bliver myndig? Hvordan oplever drenge med minoritetsetnisk baggrund skolen? Og hvilken rolle kan interesseorganisationer spille for en ung med handicaps identitet?

Unges livsvilkår er en lærebog, skrevet af forskere og undervisere fra forskellige professionsuddannelser. Hensigten er at give såvel praktikere, der arbejder professionelt med unge, som studerende og undervisere på professionsuddannelserne en større indsigt i og forståelse af kompleksiteten i de unges livsvilkår og dermed kvalificere den professionelle indsats yderligere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Sandbjerg / Bo Morthorst Rasmussen / Anette Schleicher
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 480 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711353783

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer Akademisk