Unge røvere - om røvere, ofre, baggrunde og sanktioner

Vis stort billede Tilføj
Unge røvere - om røvere, ofre, baggrunde og sanktioner

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Tilsyneladende er der en del unge, der ikke er klar over, at det er en grov forseelse at begå et røveri. Måske er uviden-heden størst, når det gælder gaderøverier. Det bekræftes af samtaler med flere politifolk og også af interviewene med de unge. Når man har læst bogen, kan man imidlertid ikke være i tvivl om, at det ikke bare er grov kriminalitet at begå røverier ...<<
Sådan skriver forfatteren Per Straarup Søndergaard i sit forord til vedlagte bog, som vi på forlaget har placeret i CDR-Forlags nye serie Kriminalitet & samfund.
Unge røvere tager fat på de problemer, der er forbundet med at blive udsat for et røveri. Det er ofte vore dejlige børn og unge, der påtvinges et uhyggeligt trauma, blot for at passe sit job i kiosken eller på tankstationen.
Og det er også vores dejlige børn og unge, der af den ene eller anden grund forvandles til de grove voldsmænd, der begår forbrydelserne.
Unge røvere handler om de unge, der står på begge sider af disken i kiosken, på tankstationen og hos bageren. Og om gaderøverier og røverier mod banker og offentlige kontorer.
Og bogen handler også om de sanktioner, samfundet sætter i gang for at bringe røverne på ret kurs.
Per Straarup Søndergaard har skrevet adskillige bøger om kriminalitet, hvoraf kan nævnes Den hårde kerne, Politiet - ven og fjende, Afstraffelse eller forbedring? samt Bare noget der sker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ulla Rose Andersen
Udgiver: Cdr Forlag
Bredde: 168 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 374 g
Serie: Kriminalitet & samfund.
Udgivelsesdato: 09 Oct 2004
Oplagsdato: 09 Oct 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778413895

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Unge røvere - om røvere, ofre, baggrunde og sanktioner Cdr Forlag