Undskyld, at jeg er her endnu - indfald og udfald

Vis stort billede
Undskyld, at jeg er her endnu - indfald og udfald

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Humoristiske hug fra garvet forfatter, som løber fra sit løfte
For tre år siden bebudede 86-årige Erik Pouplier, at han efter et langt og varieret forfatterskab ville trække sig tilbage og tage en laaang ferie. Men som tiden gik, fik han atter kløe i fingrene efter at udfolde sine forfatteraktiviteter - og sin kritiske pen. Han følte imidlertid, at han skyldte læserne en undskyldning for sit uventede litterære comeback og navngav derfor sin nye bog Undskyld, at jeg er her endnu - indfald og udfald.
Bogen er Poupliers opsang udsendt fra hans Provence-eksil til såvel danskere som franskmænd, og kommer som sådan omkring en bred vifte af altid aktuelle emner. Med humor, sarkasme, originalitet og en klar stillingtagen spidder han kunst, kultur, tv og andre medier, sprog, sport og alderdom. Poupliers livlige, kritisk-humoristiske refleksioner over nutiden og datidens populære fænomener krydres desuden med personlige anekdoter, velvalgte citater og masser af vid og bid.
Som bogens titel indikerer, er Pouplier i litterær sammenhæng ikke en mand, der kan holde ord - eller for den sags skyld holde sin mund, når der nu er så meget at harcelere over (!) Læserne vil dog hurtigt opdage, at man ikke skal tage forfatteren alt for alvorligt. På sine gamle dage ser Pouplier sig selv som lidt af en misantrop - men skal man tro på det?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Pouplier
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 130 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Udgivelsesdato: 07 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893352

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Undskyld, at jeg er her endnu - indfald og udfald Siesta