Udvikling - om Danmarks bistand

Vis stort billede Tilføj
Udvikling - om Danmarks bistand

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvor har bistandspolitikken bevæget sig hen? Hvad vil vi med bistanden? Og hvordan administrerer vi bedst muligt de danske bistandsmidler?
Klaus Winkel har arbejdet i Danidas maskinrum fra den spæde start til et godt stykke op i 2000’erne. I bogen tager han den danske bistandspolitik under håndfast behandling.
Med fokus på tropisk Afrika fortæller Klaus Winkel historien om dansk udviklingsbistand – lige fra begyndelsen i 1960’erne og frem til i dag, hvor Vesten er ved at overlade scenen til Kina.
Selvom det i mange ulande går fremad, ligger ekstrem fattigdom og stigende ulighed stadig som en tikkende bombe under mange afrikanske samfund. Det kan den danske bistand være med til at ændre, men det kræver nytænkning, mener Klaus Winkel. For eksempel kan teknologiudvikling og forskningssamarbejder spille en langt større rolle i løsningen af Afrikas fattigdomsproblemer, end tilfældet er i dag.
I bogen debatterer Klaus Winkel den danske udviklingsbistand anno 2014, ligesom han beretter om sine egne erindringer fra et liv i Danida.
Klaus Winkel er cand.polit. Han har arbejdet 36 år i Danida og beskæftiget sig med næsten alle sider af dansk udviklingsbistand, både som udsendt i tropisk Afrika, som kontorchef i Udenrigsministeriet og som censor ved bl.a. Udviklingsstudier på RUC.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Winkel
Sideantal: 257
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 816 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2014
Oplagsdato: 20 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183894

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Udvikling - om Danmarks bistand Frydenlund