Tillid i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge

Vis stort billede
Tillid i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tillid er et vovestykke. At vise tillid er, når man tør tro på, at andre vil hjælpe, og at de ikke vil svigte den tillid, man viser.

Mange professionelle ser netop manglende tillid som afgørende for de udfordringer, de oplever i relationsarbejdet med børn og unge. Men relationen opfattes ofte envejs, udtrykt ved de unges tillid til de professionelle. Manglende tillid bliver derved let et spørgsmål om den unges personlighed.

Denne bog supplerer det psykologiske perspektiv på begrebet tillid med et sociologisk perspektiv, der understreger den relationelle og gensidige karakter af tilliden mellem den professionelle og barnet. Gennem konkrete cases giver forfatterne eksempler på, hvordan tillid kan opbygges, og hvad tilliden betyder for børnene og de unge.

Bogen er særligt henvendt til professionelle, der arbejder med børn og unge i udsatte positioner, det vil sige socialrådgivere, pædagoger og psykologer, men også lærere, sundhedsplejersker, læger, psykiatere, sygeplejersker og dommere. Derudover er den relevant for forskere og studerende på bachelor-, master- og kandidatniveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Christensen / Hanne Warming
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 304 g
Udgivelsesdato: 10 Jan 2016
Oplagsdato: 10 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711343937

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Tillid i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge Akademisk