Terrorens kalifat - Indblik i Islamisk Stat

Terrorens kalifat - Indblik i Islamisk Stat Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Der er et væld af navne, forkortelser, fløje og konstellationer at holde styr på, men alt i alt er det lykkedes for Serinci at give et overblik over den udvikling, der ligger til grund for IS’ opståen og succes<<.
4 stjerner i Jyllands-Posten
>>Deniz Serincis bog er en god, læseværdig samling af facts og overblik om begivenhederne i regionen. Den gør os klogere på de mange konflikter, hvor historisk og religiøst betingede modsætninger har blandet sig sammen og bidraget til det nuværende kaos<<.
Mogens Lykketoft, formand for Folketinget og tidligere udenrigsminister
>>Bogen er absolut vellykket og oplysende […] Jeg vil absolut anbefale denne bog, der kan erhverves for en billig penge<<.
5 stjerner i Folkets Avis
Bogen går bag kulisserne hos IS. Den fortæller om IS’ opståen og udvikling, organisationens stærke mediebrug, dens store tilslutning og om verdenssamfundets – herunder Danmarks – indsats mod IS.
Forfatteren har rejst i Nordirak og Syrien, hvor han har interviewet overlevende fra IS’ massakrer og fordri­velser. Sammen med disse interview giver han en grundig analyse af det, vi i dag ved om IS.
Han belyser derudover, hvorfor Vestens – og Danmarks – muslimske unge drager til Mellemøsten for at slås for IS, ligesom den ser på, hvorfor befolkningerne i de erobrede områder i nogen grad støtter op om kalifatet.
Med gennemgående cases sætter bogen også fokus på IS’ folkemord på de kurdiske ezidier og på byen Kobane, hvor IS for første gang led nederlag.
Deniz B. Serinci er BA i historie fra Aarhus Universitet og journalist fra Syddansk Universitet. Han er samtidig redaktør på den kurdiske netavis jiyan.dk og holder foredrag rundt om i landet om kurderne og Tyrkiet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Deniz B. Serinci
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 152 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 302 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2015
Oplagsdato: 09 Jun 2015
Varefakta
Reference

b-9788771185621

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Terrorens kalifat - Indblik i Islamisk Stat Frydenlund