Susan-sagen - på sporet af en barnemorder

Vis stort billede
Susan-sagen - på sporet af en barnemorder

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bog om Susan-sagen - et barnedrab, som rystede Danmark
Den 31. januar 1992 findes 12-årige Susan Hansen myrdet i en grøft på en landevej i Fredericia. I dag, 20 år senere, er sagen stadig uopklaret. Rigspolitiets Rejsehold efterforskede gennem to år sagen intenst, men alle spor endte i en blindgyde. Siden er sagen blevet genåbnet flere gange, men gerningsmanden slap tilsyneladende ustraffet af sted med sin grusomme forbrydelse. I dag står sagens akter og samler støv hos Sydøstjyllands Politi.
Journalist og forfatter Mikkel Milsgaard har skrevet denne virkelighedens krimi om Susan-sagen: Susan-sagen – På sporet af en barnemorder.
Bogen gennemgår – i et historisk perspektiv – alle spor i sagen og bringer interviews med efterforskere fra Rejseholdet samt Susans venner og familie. For første gang nogensinde tager en af sagens markante efterforskere; Kurt Kragh, bladet fra munden og fremlægger sin personlige teori: Hvem var gerningsmanden? Kurt Krag er i dag pensioneret, men var med fra begyndelsen, da Rejseholdet blev kaldt til Fredericia for at opklare sagen, så byens borgere kunne få vished, og byens børn igen kunne færdes frit.
Desuden har bogens forfatter fået udarbejdet en fantomtegning af den mand, som politiet siden 1992 flere gange har sat i forbindelse med Susan-sagen. Det er første gang, at der sættes ansigt på den formodede gerningsmand.
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder drager paralleller til andre sager om både opklarede og uopklarede barnedrab i Danmark og gennemgår desuden i et videnskabeligt, teoretisk perspektiv den psykologiske profil af en pædofil gerningsmand. Bogen kan derfor både læses samlet og bruges som opslagsværk i forbindelse med research på konkrete sager eller emner.
Bogens forfatter understreger, at dette ikke er underholdning – men historisk dokumentation af en af de mest omtalte mordgåder i dansk historie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikkel Milsgaard
Sideantal: 187
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Oct 2012
Oplagsdato: 11 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909822

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Susan-sagen - på sporet af en barnemorder Turbine