Sunde og syge fællesskaber

Vis stort billede
Sunde og syge fællesskaber

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Hvor går grænsen mellem et sundt og et sygt fællesskab? Kan man være med i et usundt fællesskab uden at vide det? Hvad markerer skillelinjen mellem sandt og falskt? Hvordan definerer og håndterer man normalitet? Og hvor skal man gå hen for at finde brugbare svar på de vanskelige spørgsmål? Kan psykologien, religionen, juraen eller filosofien hjælpe os? Eller måske den gode gamle sunde fornuft? Spørgsmålene er mange og svarene ditto.
Martin Herbst tager os gennem både ismer, ideer, religioner og eget levet liv, for at bringe klarhed over det brogede felt; Fællesskaberne. Han leverer en opfordring til selverkendelse, der er højaktuel i mange sammenhænge. Hvis vi skal ud af det overvågningssamfund, vi erfarer omkring os, er denne bog et godt sted at begynde.
Om forfatteren Martin Herbst (f. 1960) er sognepræst ved Korsvejskirken på Amager, en flittig debattør og foredragsholder. Han gav 20 år af sit liv til Moon-bevægelsen, inden han påbegyndte teologistudiet i København for at blive præst. Tiden i Moon-bevægelsen kan man læse om i bogen Mit livs omvej - En dramatisk rejse til Moon-bevægelsens indre , L&R 2009. Læs mere om forfatteren på: www.martinherbst.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Herbst
Sideantal: 238
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 452 g
Udgivelsesdato: 27 May 2013
Oplagsdato: 27 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150759

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk