Statskundskab i praksis - klassiske teorier og moderne problemer

Vis stort billede
Statskundskab i praksis - klassiske teorier og moderne problemer

370,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog viser, hvordan politologiske teorier anvendes til at analysere empiri og gennemgår på et praktisk niveau statskundskabens væsentlige teoretiske, empiriske og analytiske udfordringer.

Hvert af bogens 12 kapitler tager udgangspunkt i en af statskundskabens klassiske teorier og viser, hvordan teori og empiri kan kobles sammen gennem analyse af forskellige aktuelle problemstillinger.

Bogen fokuserer på moderne, politologiske emner med relevans for Danmark, og den behandler emnerne: partimedlemskab, interesseorganisationer, politisk deltagelse, mediernes politiske dagsorden, trepartsforhandlinger, markedsgørelse af den offentlige sektor, kommunale budgetoverskridelser, europæisering, europæisk integration efter finanskrisen, legitimitet i EU, dansk udenrigspolitik og soft power.

Målgruppe

Bogen er skrevet som lærebog for studerende på de samfundsvidenskabelige uddannelser, men den er også relevant for politisk interesserede medborgere.

Om redaktørerne

Karina Kosiara-Pedersen, lektor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Gustav Nedergaard, B.Sc., Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Emil Lobe Suenson, Cand.scient.pol. og ekstern lektor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 349 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2013
Oplagsdato: 27 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761934260

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Statskundskab i praksis - klassiske teorier og moderne problemer Karnov Group Denmark A/S