Socialt arbejde - - teorier og perspektiver

Vis stort billede
Socialt arbejde - - teorier og perspektiver

450,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Socialt arbejde – teorier og perspektiver giver en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør.

Bogen er opdelt i to dele. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af det sociale arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgeropfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde.

I Del II introduceres det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom, marginalisering og social eksklusion, beskæftigelsesområdet, børne-, unge- og familieområdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stofmisbrug og det boligsociale område. Del II indeholder endvidere tre cases fra praksis, som illustrerer nogle af de dilemmaer og udfordringer, praktikeren møder i den konkrete, komplekse sammenhæng, som sociale problemer udspiller sig i.

Socialt arbejde – teorier og perspektiver har bidrag af 20 forskere og praktikere med specialviden inden for hvert deres område. Bogen henvender sig til praktikere samt til studerende på diplom- og masteruddannelser inden for socialt arbejde samt kandidatuddannelsen i socialt arbejde og kan ligeledes læses af alle med interesse for det sociale arbejdes felt lige fra politikere over embedsmænd til almindelige borgere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Skytte m.fl. / Jens Guldager
Sideantal: 544
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 44 mm
Vægt: 1153 g
Udgivelsesdato: 26 Nov 2013
Oplagsdato: 01 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043324

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Socialt arbejde - - teorier og perspektiver Akademisk