Sociale organisationer i en omstillingstid - Grundbog i organisationsteori til social- og sundhedsuddannelserne

Vis stort billede Tilføj
Sociale organisationer i en omstillingstid - Grundbog i organisationsteori til social- og sundhedsuddannelserne

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Sociale organisationer i en omstillingstider en grundbog i organisationsteori, der henvender sig til studerende på socialrådgiver- og øvrige social- og sundhedsuddannelser. Med praktiske eksempler hentet fra social- og sundhedssektoren, beskriver bogen organisationsudviklingen og rammerne for det sociale arbejdes praksis.
Bogen foreligger her i en nyredigeret og gennemarbejdet 3. udgave, hvor ændringer og justeringer som den nye kommunalreform har ført med sig er indarbejdet i bogen. Organisationsteori og kendskab til forskellige organisationsformer er et vigtigt værktøj i praktisk socialt arbejde. Hvordan en socialforvaltning eller et sygehus er organiseret, og hvilke samarbejdskonstellationer, der er, har en væsentlig indflydelse på, hvordan klienterne eller patienterne bliver betjent, og hvordan medarbejderne trives.
Bogen indeholder både klassisk og moderne organisationsteori og praksis, og forfatterne har udvalgt mange praktiske eksempler fra social- og sundhedssektoren. Tina Bømlerer lektor ph.d. ved Aalborg Universitet og underviser i organisationsteori på den sociale kandidatuddannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tina Bømler / Janne Seemann / Allan Christensen / M.Fl
Sideantal: 217
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Hans Reitzel
Bredde: 134 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 278 g
Serie: Socialpædagogisk Bibliotek
Udgivelsesdato: 21 Apr 2008
Oplagsdato: 06 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741251196

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Sociale organisationer i en omstillingstid - Grundbog i organisationsteori til social- og sundhedsuddannelserne Hans Reitzel