Sags- og episodeanalyse i socialt arbejde

Vis stort billede
Sags- og episodeanalyse i socialt arbejde

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Sags- og episodeanalyse er en metode, der kan anvendes i forbindelse med en konkret sag eller situation i socialt arbejde. Metoden er rettet mod praksisteam og bygger på fem nøje fastlagte trin, som teamet systematisk arbejder sig igennem. Hermed får teamet mulighed for at skabe en fælles faglig forståelse, fastlægge handleretning og tage beslutninger om konkrete handlingstiltag. Grundlaget for handling bliver derved tydeliggjort, og afgørelser træffes på et fagligt kvalificeret grundlag.

Sags- og episodeanalyse adskiller sig fra supervision ved, at hele teamet inddrages i udarbejdelsen af den faglige analyse, samt ved at der ikke fokuseres på den enkelte medarbejders relation til sagen. Metoden har en relativ stram processtyring, men systematikken kan til gengæld læres relativt hurtigt, så det enkelte praksisteam selv kan anvende metoden, f.eks. ved sagsmøder.

Bogen henvender sig til medarbejdere og mellemledere inden for det sociale arbejde samt studerende på især bachelor- og masterniveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gitte Duus
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 136 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 349 g
Udgivelsesdato: 29 May 2013
Oplagsdato: 29 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043386

Sprog

Dansk

Sags- og episodeanalyse i socialt arbejde Akademisk