Randers Historier - Arbejdsløses og syges møde med et sygt system

Vis stort billede
Randers Historier - Arbejdsløses og syges møde med et sygt system

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog er blevet til på grundlag af historier fortalt af borgere i Randers Kommune. De har ærligt og modigt berettet om deres møde med nogle af Randers Kommunes offentlige instanser i forbindelse med, at de har modtaget offentlig støtte, været i aktivering eller været i udredning af et sygdomsforløb.
Bogen synliggører, hvor stort og alvorligt et problem det er for mange på overførselsindkomster, at de føler sig nedværdiget, stigmatiseret og usynliggjort i mødet med kommunen/jobcentret. De oplever ikke, at de har rettigheder, der helst gerne skulle beskytte dem mod overgreb.
Når personer eller systemer begår overgreb på borgerne, så afpersonaliserer de dem, dvs. de tingsliggører dem. Borgerne bliver nu behandlet som ting, der ikke har anden værdi end den, de bliver tillagt.
Landsforeningen Lediges Vilkår, som står bag denne bog, får jævnligt henvendelser fra folk, som dagligt står med disse problemstillinger. Der er for lidt oplysning om, hvordan dette påvirker mennesker. Så derfor denne bog!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Nielsen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 140 g
Udgivelsesdato: 20 Jan 2014
Oplagsdato: 21 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771456738

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Randers Historier - Arbejdsløses og syges møde med et sygt system Books On Demand