Projektmennesket

Vis stort billede Tilføj
Projektmennesket

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Arbejde, fritid, kærlighed, møder, sundhed, ferier, skolegang og selvudvikling ser i dag ud til at flyde sammen i et stort kaos. Men i denne bog forklarer filosoffen Anders Fogh Jensen, at dette rod har sin egen orden: projektet.

Vi omgås tid, rum og hinanden på nye måder - præget af midlertidighed, usikkerhed, ad hoc-løsninger, overbookninger, aflysninger og fraværet af klare forventninger. Det foreløbige 'ja' dominerer, fordi passagen er blevet et kronisk vilkår.

Projektets logik findes f.eks. i dans, i forvaltning, i sundhedspolitik, i fodbold, i kærlighedslivet, i virksomheden og i det, der engang hed privatlivet. Bogen dykker ned i disse højst forskellige eksempler fra hverdagen - og stiller på den baggrund en samtidsdiagnose, der beskriver de muligheder og problemer, dagens projektsamfund byder på.

Projektmennesket er en kort udgave af Projektsamfundet . Den korte udgave stiller skarpt på det menneske, der lever nu, og tager udgangspunkt i vidt udbredte hverdagsfænomener. Den fuldt udtrukne bog har et større historisk perspektiv og tegner et mere komplekst billede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Fogh Jensen
Sideantal: 147
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 256 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2009
Oplagsdato: 27 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779344853

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Projektmennesket Aarhus Universitetsforlag