Praksisforskning i socialt arbejde

Vis stort billede
Praksisforskning i socialt arbejde

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De senere år har der været øget fokus på at styrke vidensgrundlaget i socialt arbejde. Spørgsmålet er imidlertid, hvad forholdet er mellem viden og socialfaglige indsatser, og ikke mindst hvordan viden bedst muligt kan understøtte socialt arbejde. Socialt arbejde er beslægtet med samfundsvidenskaberne, men har samtidig en stærk praksisdimension, som betyder, at der ikke nødvendigvis er en lige linje mellem videnskab og praksis.

Praksisforskning er betegnelsen for en type vidensopsamling, der placerer sig imellem videnskab og professionel praksis og bygger bro mellem på den ene siden videnskabelig stringens og på den anden side hensynet til praksisrelevant viden. Denne bog indkredser praksisforskning som fænomen og præsenterer metodegrundaget for fagfolk, der selv skal udøve praksisforskning. Desuden er den fyldt med eksempler på succesfulde projekter, der kan inspirere til fremtidig praksisforskning.

Praksisforskning i socialt arbejde er redigeret af Kirsten Henriksen, Tilde Østergaard Sørensen og Per Westersø fra VIA University College og har bidrag fra en række fagfolk på området. Den er skrevet som lærebog til socialrådgivere og fagbog til professionelle, der arbejder med vidensbaseret socialt arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signe Melters Pedersen / Anne-Kathrine Lavø Petersen / Catrine Sofie Jespersen / M.Fl
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Kirsten Henriksen,Per Westersø,Tilde Østergaard Sørensen
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 10 May 2016
Oplagsdato: 10 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264677

Sprog

Dansk

Praksisforskning i socialt arbejde Hansreitzels