Verden er ét land - Minder og meninger

Vis stort billede
Verden er ét land - Minder og meninger

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>For mig er verden ét land, der huser ét folk, menneskeheden. De universelle menneskerettigheder bør være vores udgangspunkt. Ligestilling og kvindefrigørelse burde ikke kun være forbeholdt kristne eller blonde mennesker. Hvis kvinderne skal være frie, skal alverdens kvinder have den samme mulighed. Menneskerettighederne skal gælde for alle jordens befolkninger og ikke kun et fåtal.<<
Sådan indleder skuespilleren, skribenten og foredragsholderen Farshad Kholghisin underholdende, polemiske og debatskabende beretning om sin iranske barndom, sin danske ungdom og ikke mindst om sit syn på vores samfund lige nu.
Vi hører om Farshads opvækst i Iran og flugten til Danmark, vi er med ham til audition som ung Elvis-wannabe og senere, da han overfaldes af unge indvandrere på Blågårdsgade i København. De muntre og barske minder danner en baggrund, der gør hans ofte krasse kritik af vores samfund personlig og troværdig.
Farshad Kholghi (født 1971) er en flittigt benyttet skuespiller, foredragsholder, klummeskribent, forfatter m.m. Han er bl.a. kendt fra filmene Pizza King og Nordkraft samt tv-serierne Nikolaj og Julie og senest Forbrydelsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Farshad Kholghi
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 337 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2007
Oplagsdato: 23 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552097

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Verden er ét land - Minder og meninger People'S Press