Tag med mig væk

Vis stort billede
Tag med mig væk

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Roberto Saviano er italiensk journalist og forfatter til den internationale bestseller Gomorra om den italienske mafia. Bogen var baseret på hans egne erfaringer og er en minutiøs hudfletning af den napolitanske mafias forretningsmetoder og interesseområder dens økonomiske magt mafiaklanernes indbyrdes fejder og meget andet.

Mafiaen i Napoli (som bogen hedder på dansk) blev en international bestseller med mere end 1 million solgte eksemplarer og senere filmatiseret. Den forandrede hans liv gjorde ham verdensberømt men også mordtruet af mafiaen. Saviano har siden levet under politibeskyttelse og opholder sig aldrig mere end tre nætter på samme sted. Han har modtaget flere priser bl.a. den svenske Olof Palme-prisen.

Tag med mig væk hans nye bog bygger på de beretninger og afsløringer om Italiens tilstand som Roberto Saviano i 2010 leverede i det italienske tv-program Vieni via con me (Tag med mig væk). I hvert program talte Saviano direkte til seerne om et emne han fandt vigtigt for nationen. Og folk lyttede. I program efter program fulgte 9 millioner italienere ham på skærmen. Generel samfundskritik og i særdeleshed afsløringer af mafiaens uindskrænkede indflydelse i dagens Italien.

Pressen skrev om Mafiaen i Napoli :

Et nådesløst angreb mod en af verdens mest magtfulde forbryderorganisationer. Information

Roberto Savianos storsælgende dokumentariske udlevering af Camorraen i Napoli er stærk og vedkommende læsning og formidlet med teknikker vi normalt ser forbeholdt fiktionslitteraturen. Berlingske

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Roberto Saviano
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 138 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 258 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2013
Oplagsdato: 14 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735439

Sprog

Dansk