Succes på Borgen - 10 gode råd til den nye politiker

Vis stort billede
Succes på Borgen - 10 gode råd til den nye politiker

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den demokratiske dialog mellem politikere og vælgere er havnet i en dyb krise forårsaget af de seneste to årtiers udvikling i trekanten mellem presse, politikere og spindoktorer.

Journalisterne fokuserer på personsager og det politiske spil frem for substans og søger hele tiden konflikten, lyder kritikken. De politiske kommentatorer er ansat til at afkode politikernes tale, men har reelt overtaget deres rolle.

Spindoktorerne kan forvandle sort til hvidt og falsk til sandt og har gjort politik endnu mere beskidt. Senest har en række skandalesager sået tvivl om de særlige rådgiveres beføjelser og lyssky ageren. I bogen beskrives et historisk forløb, og en række nuværende og tidligere toppolitikere fortæller gennem konkrete eksempler, hvordan de oplever pressen. Journalister og redaktører giver svar på tiltale, og spindoktorer forklarer, hvorfor de er en nødvendig del af et moderne folkestyre.

Trekantsdramaet har udviklet sig til et våbenkapløb, hvor journalisterne har taget stadig skrappere metoder i brug for at trænge ind til sandheden, og politikerne beskytter sig bag et stadig tykkere panser. Taberne er demokratiet og vælgerne, som bliver snydt igen og igen. Derfor stiller bogen spørgsmålet, om der er en vej ud af spinregimet?

Bent Winther er redaktør af Berlingske Politiko og pr. 1. august 2012 tillige politisk redaktør på Berlingske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Winther
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Berlingske Forlag
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 176 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2012
Oplagsdato: 04 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370089

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Succes på Borgen - 10 gode råd til den nye politiker Berlingske Forlag