Statusangst

Vis stort billede
Statusangst

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Statusangster en bog om en vidt udbredt nærmest universel angst der sjældent nævnes direkte ved navn: Angsten for hvad andre mener om os - om vi bliver anset for at være en succes eller en fiasko en vinder eller en taber. Hvor kommer denne bekymring for status fra? Og hvad vi kan vi gøre - hvis noget overhovedet - for at slippe af med den. Kan vi komme den til livs?
Som en kyndig psykolog og skarpsindigt analyserer Alain de Bottoni denne bog først vores neurotiske optagethed af status. Derefter foreslår han fem måder man kan komme videre på. Ved hjælp af filosoffer billedkunstnere og forfattere undersøger han statusangstens oprindelse - en historie der strækker sig fra konsekvenserne af den franske revolution til vores hemmelige bestyrtelse over vores venners succes.
Med indsigt og humor afdækker Alain de Bottonde behændige måder hvorpå folk har lært at overkomme deres bekymringer i deres jagt på lykken. Vi hører blandt andet om barfodede filosoffer og topløse bohemer samt om fordelen ved at se på ruiner.
Statusangster en uhøjtidelig klog og opløftende undersøgelse af vores frygt for hvordan vi får mest mulig status - og af hvordan vi kan formindske vores bekymringer

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alain De Botton
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 135 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 437 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2007
Oplagsdato: 20 Mar 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779732018

Sprog

Dansk