Når du strammer garnet - et opgør med mobning af mindretal og ansvarsløs asylpolitik

Vis stort billede
Når du strammer garnet - et opgør med mobning af mindretal og ansvarsløs asylpolitik

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Skal Danmark fortsat være et land med lukkede døre for mennesker på flugt, med politikere der føler sig hævet over international kritik, med et toneangivende racistisk parti, med en lovgivning i strid med menneskerettighederne og med en voksende etnisk underklasse?
Svaret i denne bog er et klart nej og bygger på en solid dokumentation af de normbrud og skadevirkninger, der er fulgt med 'strammerkursen' på udlændinge- og indvandrerområdet. Bogens forfattere sætter spot på emner som mediedækningen gennem 30 år, den internationale kritik, politiets diskrimination, højrefløjens racisme og venstrefløjens medskyld, regler og praksis på flygtningeområdet, familiesammenføring, starthjælpen og diskrimination på arbejdsmarkedet.
Bogen er en indtrængende opfordring til at sætte en ny dagsorden, der handler om at fremme ligebehandling, at overholde menneskerettighederne og de internationale konventioner og at gå imod racisme og diskrimination. Den er en stærk appel både til borgerliges anstændighed og ansvarlighed, til liberales respekt for forskelligheden og til venstrefløjens solidaritet med de undertrykte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 349
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 573 g
Udgivelsesdato: 26 Nov 2003
Oplagsdato: 26 Nov 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779340954

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Når du strammer garnet - et opgør med mobning af mindretal og ansvarsløs asylpolitik Aarhus Universitetsforlag