Maskeret Tvang - en antologi

Vis stort billede
Maskeret Tvang - en antologi

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Maskeret tvanger en antologi, som på kryds og tværs belyser de vilkår, som mange muslimske kvinder lever under. I Danmark. Vilkår som på et væld af punkter er meget problematiske, og som skriger til himlen efter søstersolidaritet og kvindekamp. En kvindekamp som har været fraværende og tavs.
Vi har i alt for mange år accepteret et hold regler for 'dem' og for 'os'. Mens danske kvinder kæmpede for ligeløn, kæmpede muslimske kvinder for blot at have en stemme. At kunne bestemme over eget liv og egen krop. For en del er det fortsat ikke tilfældet. Med 'Maskeret tvang' ønsker Kvinder for Frihed at skabe debat om muslimske kvinders vilkår samt ikke mindst belyse de forhold, som synes så åbenlyst kvindeundertrykkende. Forhold, som på ingen måde er forenelig med demokratiets værdier og grundlag - herunder kvinders frihedsværdier. Frihed til at bestemme over eget liv, egen krop, kærlighed, økonomi og uddannelse.
Maskeret Tvangtager fat på emner som bl.a. selvcensur, polygami i Danmark, tørklædeproletariat, de sundhedsmæssige risici ved tilhylning og ikke mindst at tørklædetvang er i modstrid med Børnekonventionen.
Maskeret tvanger tænkt som en debatbog. En debat som meget gerne skal hjælpe tørklædefængslede kvinder ud af deres fængsel - ud i samfundet på lige fod med mændene.
Forfattere til antologien er Nina Bjarnason, Helle Merete Brix, Jette Plesner Dali, Kirsten Damgaard, Lene Kattrup, Vibeke Manniche, Britta Mogensen, Andra Pachaï, Hege Storhaug, Karen West

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Liva
Bredde: 150 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 280 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2006
Oplagsdato: 07 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799160006

Sprog

Dansk