Køn i kulturen

Vis stort billede
Køn i kulturen

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Køn er mangfoldigt og foranderligt. Bogen viser, hvordan køn kommer til syne og er på spil i praksis i medier og litteratur.
Indledningsvis introducerer forfatteren til teorier og tanker om køn og til forskningen inden for området. Derefter observerer og analyserer hun en række medier: digitale spil, profiler på de unges sociale netværk, porno på nettet, sæbeoperaer i tv samt køn i videofællesskaber.
Kapitlerne om køn i litteraturen diskuterer konstruktionen af kanon og køn inden for det skønlitterære felt, hvorefter forfatteren kaster blikket på kønnets betydning i forskellige litteraturhistoriske perioder; romantikken, det moderne gennembrud samt realismen.
Bogen henvender sig primært til litteratur­studerende og -forskere, lærerstuderende, lærere i skolen og lærere i efteruddannelse. Men den kan naturligvis læses af alle, der vil vide mere om køn i medier og litteratur.
Susanne V. Knudsener professor i pædagogiske tekster ved Høgskolen i Vestfold, Norge, og har tidligere været ansat på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne V. Knudsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 414 g
Udgivelsesdato: 03 Jul 2011
Oplagsdato: 03 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879585

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk