Kejserens grønne klæder

Vis stort billede
Kejserens grønne klæder

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Skal vi have dårlig samvittighed over at flyve til Mallorca, drikke vin fra Chile og køre rundt i vores biler, eller skal vi radikalt ændre vores levevis og acceptere begrænsninger i vores frihed. Skal vi lade den tunge ende vende nedad, og lade mennesker i U-landene sulte. Det er kun få at de spørgsmål, der bliver belyst i denne bog.


Debatten om global opvarmning og den ”såkaldte videnskab”, der ligger bag, udmærker sig ved at være uforskammet enøjet og forenklet i sit grundlæggende ræsonnement. Et forhold som skammeligt udnyttes i den daglige politiske kamp, hvor videnskabelighed som referenceramme bliver medvirkende til at klimadebatten lukker sig om sig selv.
Villum Christensen, Klima- og energiordfører siger: I betragtning af de enorme investeringer, der reelt hviler på ryggen af klimadebatten, så er der også rigtig god grund til at stoppe op og lade sig inspirere af almindelig sund fornuft. I folketinget ser vi et evident kapløb mellem visse partier, om at fremstå mest grøn, mest ambitiøs, som det udtrykkes. Og selv om absurditeterne og dilemmaerne står i kø, når konsekvenserne skal opregnes i en lille åben økonomi, så fortsætter intensiteten ufortrødent.
Det kan som en læmminge-effekt medføre uhyggelige fejldisponeringer, når regnebrættet en dag skal gøres op. Og tænk hvis opvarmningen udebliver de næste 5-10 år og det politiske mainstream får travlt med at omdefinere verdens reelle problemer, så bliver der brug for mere end en håndvask, så at sige.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Robdrup
Sideantal: 92
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alex Schou Jensen
Forord af: Villum Christensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Veterania
Bredde: 178 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 440 g
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 21 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789792699

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk