Kampen for Rundhøjlivet

Vis stort billede
Kampen for Rundhøjlivet

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kampen for Rundhøjliveter en dokumentation af den enestående kamp for at redde Rundhøjskolen i Højbjerg i Århus fra politikernes beslutning om lukning. Skolen ER reddet, takket være et næsten uhørt engagement og samarbejde mellem elever, forældre og lærere, som anklager politikere og embedsmænd for at overse den kolossale betydning, skolen har haft for lokalområdet. Skolen har i samarbejde med lokalområdet fået ændret Rundhøjområdet fra at være stærkt socialt belastet til at være et område med meget engagerede beboere, forældre, elevere og lærere. Og eleverne er i kraft af Rundhøjskolens status som idrætsskole i bedre fysisk form og mere parate til indlæring end på mange andre skoler.
Bogen er et lærestykke i vedholdende fokus på fakta, ret og rimelighed overfor manglende dokumentation fra embedsmænd og politikere - uden at kampen på noget tidspunkt har været useriøs fra Rundhøjfolkets side.
Kampen for Rundhøjlivet beskriver den forundring, opstand og intense kamp, der førte til, at byrådspolitikerne i Aarhus kommune til sidst besluttede at lade Rundhøjskolen bestå.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bine Herold
Sideantal: 106
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Pernille Vendelboe m.fl.
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 9 mm
Udgivelsesdato: 11 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893314

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk