I krigens hus - Islams kolonisering af Vesten

Vis stort billede
I krigens hus - Islams kolonisering af Vesten

248,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vidende og velskrevet fremstilling af Islams historie. Sådan må Helle Merete Brix, Torben Hansen og Lars Hedegaards bog karakteriseres. Det handler om Islams forhold til Vesten - gennem mere end 1000 år.
De lange linjer trækkes op, og tre perioder med en islamisk kolonisering fremhæves: omkring år 1000, år 1600 og endelig i vore dage. Men hvad er muslimernes hensigt med at tage ophold i Vesten, spørger forfatterne. Og især: Hvilke planer har Islams herskende klasse, imamerne og de skriftkloge?
Islamisk Djihad som betyder hellig krig, er blevet ført på mange måder. Er det overordnede mål i dag en forvandling af det vantro Vesten, på samme måde som Lilleasien og Nordafrika, der oprindelig var kristne, blev forvandlet til islamiske magtområder?
Udover at være en historisk fremstilling er I krigens hus et radikalt opgør med det perspektiv, som har domineret den danske og også den europæiske debat. Et opgør med det synspunkt, at fremtiden bliver multikulturel, og at herboende muslimers vanskeligheder med at blive integreret hovedsagelig skyldes fremmedangst og racisme.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Merete Brix / Torben Hansen / Lars Hedegaard
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 09 Oct 2003
Oplagsdato: 15 Feb 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777396717

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

I krigens hus - Islams kolonisering af Vesten Hovedland