Hvorledes politik fungerer

Vis stort billede Tilføj
Hvorledes politik fungerer

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvilken samfundsform er den bedste eller den retfærdigste? Hvad er forholdet mellem sandhed og politik? Hvor ligger grænserne for den individuelle frihed og grænserne for magt og magtudøvelse? Hvori består kunsten at regere? Hvad er symbolsk, og hvad er praktisk politik?.

På grundlag af disse spørgsmål giver Wolf Wagner en indføring i forudsætningerne for politisk tænkning og handlen, belyser ved hjælp af meget anskuelige eksempler, hvorledes det demokratiske system fungerer, og giver konkrete anvisninger på, hvorledes man aktivt kan deltage i dette. Hans konklusion er, at politik hverken skal måles udelukkende på ophøjede idealer eller på egoistiske interesser, men skal ses som et grundlag for sameksistens, der bestandigt skal tages under overvejelse, og som vedrører enhver. Den, der forstår, hvorledes politik fungerer, vil kunne være med til at forme den.

Wagners brug af litterære eksempler (Mark Twain, Daniel Defoe, Antoine de Saint-Exupéry) til at introducere de politiske problemstillinger gør fremstillingen levende og underholdende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wolf Wagner
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: sandfær-andersen
Forord af: Jens Ellekær
Originaltitel: Wie Politik funktioniert
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jens Ellekær
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ellekær
Udgivelsesdato: 20 Aug 2007
Oplagsdato: 20 Aug 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792173003

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk