Hulemand M/K - Om køn, seksualitet og prostitution

Vis stort billede
Hulemand M/K - Om køn, seksualitet og prostitution

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Hulemand M/Ker en kontroversiel debatbog om prostitution. På et videnskabeligt grundlag rejses en kritik af den omdiskuterede model for kriminalisering af prostitution, hvor man efter svensk forbillede vil straffe køb af seksuelle ydelser.
Undervejs beskrives, hvordan seksualiteten har udviklet sig op gennem evolutionen. Hvorfor og hvordan er vores seksualitet blevet til det, den er i dag? Hvilke dele tilhører det konstante biologiske fundament, og hvilke dele er kulturelt betingede, og dermed foranderlige?
Motiver og omkostninger ved såvel udbud som køb af seksuelle ydelser belyses. Der rejses en kritik af kriminalisering af sexkunder ud fra en vurdering af konsekvenser, og der fremsættes forslag om alternative juridiske tiltag.
Sluttelig diskuteres, hvad der får feminister til at gå hånd i hånd med religiøse moralister på prostitutionsområdet, og hvilken indflydelse feminisme har haft på de senere års prostitutionsforskning. Det er forfatterens klare opfattelse, at feminisme har været berettiget i forhold til samfundsudviklingen, - men også at den på et tidspunkt er gået i stå, og at den ukritisk har overtaget et patriarkalsk værdigrundlag og succeskriterium.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kenno Simonsen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 23 Mar 2006
Oplagsdato: 23 Mar 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776910624

Sprog

Dansk

Hulemand M/K - Om køn, seksualitet og prostitution Books On Demand