Højrepopulismen - venstrefløjens akilleshæl

Vis stort billede
Højrepopulismen - venstrefløjens akilleshæl

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dansk Folkeparti er i dag Danmarks næststørste parti, og højrepopulisterne har medvind over hele Europa. Hvorfor er det endt sådan? Og kan det ændres?
Intet har som højrepopulismen suget vælgere og politisk gennemslagskraft ud af midterpartierne og venstrefløjen. Dansk Folkeparti har sat sig solidt på værdipolitikken – som venstrefløjen til gengæld har opfattet som et fyord, der kun omhandler indvandringen. Men det er en graverende fejl, for al politik er værdipolitik – og det skal centrum-venstre anerkende og implementere i deres egne politiske budskaber.
Denne bog graver et spadestik dybere og ser på de løsninger og redskaber, som centrum-venstrefløjen skal trække på de kommende år for at tilbageerobre den politiske dagsorden og udfordre højrepopulisterne en gang for alle. Målet er at vende blikket ind ad i stedet for blot at kaste med mudder med højrepopulismen.
Bogen – der er igangsat af tænketanken Cevea – indeholder bidrag fra: Jens Jonatan Steen, Erik Meier Carlsen, Jakob Mathiasen, Lars Olsen, Anna Mee Allerslev, Tim Knudsen, Mads Tanghøje, Nanna Vestgård Sørensen, Magnus E. Marsdal og Niels Henrik Jespersen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Henrik Jespersen / Søren Villemoes / Jens Jonatan Steen
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 149 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 300 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2013
Oplagsdato: 19 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181364

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Højrepopulismen - venstrefløjens akilleshæl Frydenlund