Hjertet bløder - Arabisk forår og opløsning

Vis stort billede
Hjertet bløder - Arabisk forår og opløsning

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Naser Khader gør status efter fire år med arabisk forår og opløsning. Er der stadig lys for enden af tunnelen? Eller skal vi ønske os tilbage til en tid, hvor slyngler som Gaddafi, Mubarak, Saddam og Assad holdt hinanden i skak?

I en mosaik af 76 korte og oplysende kapitler kredser Naser Khader om sit svar. Og om alle de mange nuancer, der hører med til at forstå det store billede – af hjertet, der bløder.

Bogen er båret af skarpe holdninger. Til diktatorerne, til islams mørkemænd og til alle dem, der går deres ærinde. Men også af kærlighed. Til araberne og deres khubz arabi, det velsignede fladbrød, som de spiser til alt. Og til den kantede og altid højlydte arabiske samtale, der for uindviede lyder som et mundhuggeri, men i virkeligheden er et væld af høflighed og omsorg.

Hjertet bløder er fortalt til journalist Stig Matthiesen i et jordnært sprog med vid, bid og masser af anekdoter fra Naser Khaders liv og rejser i den arabiske verden. Det er en uhøjtidelig bog for den, der gerne vil forstå Det Arabiske Forår fra bunden. Og en bog for den, der savner en klar stemme i debatten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Matthiesen / Naser Khader
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2015
Oplagsdato: 26 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592856

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hjertet bløder - Arabisk forår og opløsning People'Spress