Hjælp mig - Aktiv dødshjælp

Vis stort billede
Hjælp mig - Aktiv dødshjælp

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Debatten om aktiv dødshjælp har bølget frem og tilbage på jordkloden gennem årtier og ofte fremkaldt stærke, modstridende holdninger. Emnet er så vanskeligt og følsomt, at diskussionen i forskellige lande og kulturer har ført til vidt forskellige resultater. I nogle lande er aktiv dødshjælp nu lovlig på visse betingelser, mens det i en række andre samfund sidestilles med mord.


Debatten har været uoverskuelig for mange, og der er et påtrængende behov for klarhed over de mange forskellige synspunkter for og imod.Argumenterne er stort set de samme i alle lande, men de vægtes forskelligt. De vigtigste er sammenstillet i denne overskuelige bog. Der stilles konkrete forslag til lovgivning på området.
Om forfatteren: Svend Lings er speciallæge ph.d. og har udgivet flere bøger og videnskabelige rapporter. Han har høstet medicinske erfaringer ikke bare som overlæge ved Odense Universitetshospital gennem mange år, men også under ophold i Sverige og Canada, og han har fulgt diskussionen i årevis både her og i udlandet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Lings
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 26 Aug 2014
Oplagsdato: 26 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417456

Sprog

Dansk