Duer og høge - amerikanske præsidenter fra Washington til vor tid

Vis stort billede Tilføj
Duer og høge - amerikanske præsidenter fra Washington til vor tid

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det amerikanske præsidentembede hører til blandt verdens mest magtfulde og prestigefulde jobs. 43 mænd har frem til nu varetaget opgaven. Hver med deres egen stil og personlighed har de mødt folkets krav og tidernes muligheder og udfordringer. Det kræver et særligt mod at sætte sig spidsen for 'Koncernen USA'. De forenede Stater er verdens største organisation, og præsidenten er administrerende direktør for ca. 300 millioner medarbejdere. Præsidenten er entreprenør og HR-chef indadtil, marketingansvarlig og sælger udadtil. Men mest af alt er han networker. Rollerne er mange, og forskellige tiders præsidenter har vægtet og klaret opgaverne forskelligt -med vidt forskellige eftermæler til følge.

Bogen indeholder individuelle portrætter af alle 43 præsidenter - fra George Washington til George W. Bush - samt en række aktuelle temaer, som udpeger og sammenstiller præsidenternes lederstil gennem sjove og tankevækkende anekdoter. Bogens indledning er en velfortalt og let tilgængelig gennemgang af det amerikanske lovgivningsapparat og valgsystemet. Indledningen giver også et bud på, hvilken situation amerikanerne står over for ved præsidentvalget i november. Hvilken slags leder vil hhv. John McCain eller Barack Obama?

Bogen er en opdateret og omarbejdet udgave af den tidligere udgivne Amerikanske præsidenter - fra George Washington til Bill Clinton, som udkom i 2001.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Willers / Rasmus Dahlberg
Sideantal: 445
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: People'S Press
Bredde: 178 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 1141 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2008
Oplagsdato: 22 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770554190

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Duer og høge - amerikanske præsidenter fra Washington til vor tid People'S Press